İskenderun’da ’30 Ağustos’ şampiyonları belli oldu

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği “30 Ağustos Zafer Kupası”, heyecan dolu mücadelelere sahne oldu.

İskenderun’da yaz okulu kurslarına katılan öğrenciler arasında düzenlenen futbol turnuvasında 16 takım ve 200 çocuk zafere mücadelesi verdi.

İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce İki grup halinde lig usulü olarak gerçekleştirilen turnuvanın final müsabakasında şampiyon Konya Konteyner kent, Sakarya Mahallesi yaz okulu ikincilik elde etti. Üsküdar konteyner kent ise üçüncü olmayı başardı.

Dereceye giren takımlara İlçe Gençlik ve Spor yan sahasında kupa ve madalyalarını İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ile KYK Muhyiddin İbni Arabi Yurt Müdürü Mehmet Ali Yılmaz verdi.

Turnuva sonunda konuşan İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Yaz Spor Okulları kurslarının verimliliğini ve kurslara katılan öğrencilerin mücadelesiyle mutlu olduklarını belirterek, kurum antrenörlerini ve sporcuları tebrik etti.