Füsun Sayek Etkinlikleri’ne konserle final

Türk Tabipler Birliği(TTB) Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Füsun Sayek adına bu yıl Arsuz’da 18.si düzenlenen etkinlikler bugün Selin Sümbültepe konseri ile tamamlanacak.  İskenderun doğumlu olan Sümbültepe, en güzel şarkılarını Füsun Sayek 18. Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nin kapanış konserinde bugün Arsuz Otel’de müzikseverler için seslendirecek.

Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta, on bir ili etkileyen deprem felaketinde ailesini kaybeden ve ‘Hatay’a Ağıt’ adıyla memleketine ithafen yazdığı bir ağıtı seslendiren Sümbültepe, afetin hissettirdiği derin acıyı müzikle iyileştirip, dinleyenlerinin aklında iz bırakacak bir geceye imza atacak.

Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği’nden konserle ilgili yapılan davette, “şarkıcı, şarkı yazarı ve müzikal bir hikâye anlatıcısı olan Selin Sümbültepe’nin büyüleyici sesinden Hatay klasikleri ve kendi besteleriyle harmanladığı bir repertuar dinleyeceğiz. Müziğin iyileştirici gücünü birlikte hissedeceğimiz kapanış konserimize bekliyoruz. Konserimiz ücretsiz ve biletsizdir” denildi.