Yeni sezona ‘Asaş’ damgası!

Asaş Filtre Sanayi bünyesinde Türk sporuna katkı sunan futbol ve voleybol okulunun yıldız sporcularına yaptırılan yeni forma ilk olarak Kulüp Başkanı Zeki Göçmen’e takdim edildi.

Mavi renkli, üzerinde bölgenin lokomotif filtre üreticisi Asaş Filtre’nin logosunun bulunduğu yeni formayı Göçmen’e takdim eden Teknik Direktör Halit Ersoy, spora ve sporculara verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Bünyesinde barındırdığı 350’ye yakın sporcuyla çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Ersoy, fanatik Fenerbahçeli taraftarı olan Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’e üzerinde 1907 yazılı yeni sezon formayı takdim etti.

Başkan Zeki Göçmen,  spora desteğinin devam edeceğini belirtirken, Asaşspor Futbol Okulu olarak geleceğin güvencesi olan çocukları topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Yeni sezon formalarının fair-play ilkelerine bağlı, centilmence mücadele eden, paylaşma ve yardımlaşma değerleriyle yetişen sporcularına şans getirmesini temenni eden Göçmen, yeni sezonun hayırlı – uğurlu olmasını diledi.