Ak Parti 23 yaşında

Hatay’da düzenlenen AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü kutlama programında partililer, ‘Umudun, İcraatın, Geleceğin Adı AK Parti’dir’ mesajı verdi.

Hatay İl Başkanlığı’nın düzenlediği programda AK kadrolar, AK Parti Hatay milletvekilleri Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel ve Kemal Karahan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile biraraya geldi.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, partisinin 22 yıldır ülkeyi şerefle yönettiğini belirterek, partilerinin ülkenin her alanında büyük devrimler yaptığını ve halka en iyi hizmeti vermeyi sürdüreceğini kaydetti.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de, birlik ve beraberlik içinde nice yıllar dilerken, “Millete hizmet yolunda durmadan, yorulmadan çalışan, gücünü milletten alan, AK Parti’miz dün olduğu gibi bugün de aynı coşku ile milletimiz için çalışmaya devam edecek” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001’de Türk siyasetine giren AK Parti’nin 23’üncü yıl dönümünü kutlarken, “AK Parti icraatçı bir partidir. Bu gücünü ve iradesini ise bütünleştiği, devlet ile milleti birbirine kenetlediği sinerjiden, bu birlik ve dirlikten almaktadır. AK Parti iktidarı, 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin ardından depremin yıkıcı etkisini en şiddetli yaşayan Hatay’ın yeniden inşası ve ihyası ile Hataylı vatandaşların geçmiş günlerine bir an önce dönmeleri için devletin tüm kurumlarını seferber ederek Hatay’a yatırımlarını kat kat artırarak devam etmiştir. Bizler de Milletimize ne söz verdiysek tamamını yapmanın gayreti içindeyiz. Belediyeciliğin ne olduğunu sadece sözde değil, icraatlarımızla da göstermeye devam edeceğiz. Durmadan, yorulmadan, yılmadan ilerlemeye devam” dedi.