Motor tutkunları Karaağaç’ta buluştu

Körfez Motosiklet Derneği, Quick Sigorta işbirliğiyle düzenlediği Hatay Motofest ile motosiklet ve doğa tutkunlarını Arsuz Karaağaç Halk Plajı’nda buluşturdu.​​​​​​​

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden yoğun katılım olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanından motosiklet tutkunlarını bir araya getiren 4 günlük festivalle katılımcılar, denizin ve kamp yapmanın keyfini çıkarırken, birbirinden heyecanlı yarışmalarla eğlenme fırsatı buldu.

Festivalin ilk günü, DJ performanslarıyla başladı ve motorculara enerji dolu anlar yaşattı. Motosikletle yavaş gitme ve kulüpler arası halat çekme yarışmaları, büyük çekişmelere sahne olurken katılımcılar arasında da eğlenceli bir rekabet yarattı. Motosiklet tutkunları arasında düzenlenen tavla turnuvası, keyifli sohbetlere ve yeni dostluklara ev sahipliği yaptı.

Festival boyunca QTruck sahnesinde By Sabo, Soydan Soydaş ve Seküler Bebeler gibi isimler sahne aldı. Katılımcılar müzik dolu anların tadını çıkarırken yapılan çekilişlerde altı bisiklet ve daha birçok hediye kazandı. Motosiklet gezgini Dilek ve Özgür Candar’dan oluşan Quick Routes söyleşisi ise bundan önceki motosiklet festivallerinde olduğu gibi yine büyük ilgi gördü. Söyleşi sırasında katılımcılar, sorulara doğru yanıt vererek kask, motosiklet temizleme seti ve trafik kazası tamamlayıcı sağlık sigortası gibi ödüller kazandı.

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, 2017’den bu yana motosiklet dünyasının şirket için çok önemli olduğunu ve motosikletlilerle hep bir arada olduklarını belirterek, “Hemen hemen her hafta sonu perşembeden pazara ülkemizin en güzel noktalarından birinde festivallerde yerimizi alıyoruz. Bu hafta da Hatay’dayız. Yaşadığımız 6 Şubat depremi sonrası ilk günden itibaren Hatay’daydık. O zaman yardım tırlarımız vardı, bugün QTruck ile buradayız. Moral olması açısından Hatay’a daha özenli yaklaştık. Festival aracılığıyla bölge acentelerimiz, sigortalılar ve motosiklet tutkunlarıyla kah hüzünlü kah neşeli anılar biriktiriyoruz. QTeam olarak ülkeyi bir ucundan diğer ucundaki festivallere giderek dolaşmaya devam edeceğiz. Bir sonraki durağımız ise Edirne olacak” açıklamasında bulundu.

Körfez Motosiklet Derneği Başkanı Emre Berkil, festivalin sonunda Quick Sigorta adına Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar’a teşekkür plaketi takdim etti. Berkil, Quick Sigorta’nın festivale sağladığı destek ve katkılarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, gelecekte de işbirliklerinin devam etmesini temenni etti.