Bu üniversite yeniliklere çok İSTE’kli

2024-2025 eğitim-öğretim döneminde yüzyüze eğitime başlayacak olan İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE)’nde yeni döneminde öğrencileri yenilikler bekliyor.

Öğrencilere yönelik sosyal imkânların arttırıldığı yaz dönemi çalışmaları kapsamında daha önce ihalesi yapılan ve öğrencilerin yararlanması için hazır hale getirilen 7 adet kafeterya, çay ocağı ve fotokopi çekim yerlerinin yanısıra Merkezi Kütüphane binasının arkasında öğrencilerin güzel zaman geçireceği ve sosyalleşebileceği Merkezi Kafeterya da öğrencilerin hizmetine sunulacak.

Bütün bölümlerde yüz yüze eğitime geçecekleri için heyecanlı olduğunu ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Laboratuvarlar tamam sırada sosyal imkânları iyileştirmek var demiştik. Bir yandan Merkezi Kütüphane binamızın arkası doldurularak kullanıma kazandırdığımız alana, Merkezi Kafeteryamızın ihalesi devam ederken diğer yandan Üniversitemizde bulunan 7 adet kafeterya, merkezi kafeterya, çay ocağı ve fotokopi çekim yeri için ihalelerimizi tamamladık. Yeni eğitim- öğretim yılında hepsinin İnşallah İSTE Ailesinin hizmetinde olacağının haberini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.