İskenderun’un ‘Güneş’i güven ve gücü yansıtıyor!

İskenderunluların huzur ve güvenliği için 7/24 görevinin başında olan İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, ‘Suç ve suçluya taviz yok” söyleminin gereğini etkin ve kararlı mücadelesiyle yerine getiriyor.

Özellikle uyuşturucu operasyonlarında alınan başarılı sonuçlar ve ‘Daha huzurlu bir İskenderun’ ortamına sunduğu katkıyla halkın da takdirini kazanan Müdür Güneş, suçları önleme ve suçlularla mücadele anlamındaki görev bilinciyle vatandaşın hem güven içerisinde yaşamasını, hem de polise olan güven duygusunu artırmayı da başarıyor.

Ekibiyle birlikte omu omuza art arda başarılı operasyonlara imza atan Müdür Güneş, kurumlarla yürüttüğü uyumlu ve koordinasyonlu çalışmalarla adından övgüyle söz ettirirken,  zaman zaman tek başına vatandaşların arasına karışarak, güçlü bir iletişimle vatandaş – polis arasındaki bağı da güçlendiriyor.

En ufak bir ayrıntıyı bile kaçırmadan, geçtiğimiz hafta içerisinde İskenderun’da 6 adrese uyuşturucu baskını düzenleyen Güneş, 17 adet Galara 2.63 gram esrar maddesi, 4 adet Hint keneviri, 9.50 gram A-M, 263,70 gram sentetik kannabinoid, 4.50 takoz esrar, 7.65 mm tabanca, 1 adet şarjör, 12 adet fişek,15 adet 7.62 mm kalaşnikof fişeği, 17 adet 9 mm tabanca fişeği ve 1 adet tabanca şarjör ele geçirdi.

İskenderun’un her bölgesinde çalışmalarının devam ettiğini aktararak, büyük bir mücadelenin ortaya koyulduğunu, suçluya ve özellikle gençleri hedef alan zehir tacirlerine asla geçit vermeyeceklerini söyleyen Müdür Güneş, operasyonlarının kararlılıkla devam edeceğinin de altını çizdi.