Başkan Gül, göreve kaldığı yerden devam!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, sağlık sorunları nedeniyle yaklaşık iki aydır uzak olduğu görevine bugün itibariyle başladı. Belediye personelinin, görevine dönmesi için kurban adadığı Gül, dualarla makama geçti.

Duygu dolu anlar yaşayan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, herkese teşekkür ederken, personellerine “İyi ki varsınız” dedi.

Görevinden uzak kaldığı sürede ne kadar güçlü bir ekibe sahip olduğunu bir kez daha anladığını ifade eden Gül, “Sağlık sorunlarım nedeniyle sizlerden ve görevimden istemeden de olsa uzak kalmak zorunda kaldım. Bu zorlu süreçte bana göstermiş olduğunuz ilgi, destek ve dualarınız için hepinize yürekten teşekkür ederim. Bugün, yeniden sizlerle birlikte olmaktan ve görevime başlamaktan duyduğum mutluluğu kelimelerle ifade etmek imkânsız. Bu zorlu süreçte beni yalnız bırakmadınız, her daim yanımda oldunuz. Hastanede ve tedavi sürecim günlerinde bile, belediyemizin sorunsuz bir şekilde işleyişi için fedakârca çalıştınız. Göstermiş olduğunuz özveri ve emeğe minnettarım. Bu vesileyle şahsım adına adadığımız kurbanı da hep birlikte keserek, tüm zorlukların üstesinden birlikte gelebileceğimizi bir kez daha gösterdik. Sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir şeref ve gurur kaynağı. Hepinize olan inancım tam ve sizlerle birlikte daha nice güzel projelere imza atacağımıza eminim. Bu duygularla hepinize tekrar en içten teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.