Arsuz’da ’15 Temmuz’ ziyaretleri

Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti. 2016 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit düşen Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu’nun Şarkonak Mahallesi’nde ikamet eden ailesinin ardından, gaziler Umut Berrak ve Ali Sağır’ı da ziyaret eden Kaymakam Gökpınar’a ilçe protokolü de eşlik etti.


Devlet ve millet olarak şehitlerin emaneti olan değerli ailelerinin her zaman yanında olduğunu söyleyen Kaymakam Gökpınar, “Ülkemizin bağımsızlığını savunurken şehit olan tüm kahraman evlatlarımızı saygıyla, rahmetle anıyoruz, Gazilerimize de Allah’tan şifalar diliyoruz. Şehit ve gazi aileleri bizim başımızın tacıdır. Devletimizin bütün kapıları sizlere sonuna kadar açıktır. Şehitlerimize ve değerli ailelerine minnet borçluyuz. Bizler her zaman yanınızdayız” dedi.
Şehitlerin ruhuna dua okuyan Kaymakam Gökpınar, bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, gazilere minnet ve şükranlarını sundu, talep ve ihtiyaçlarını dinledi.