Hastaneye ‘Sarı – Lacivert’ bağış!

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği, İskenderun Devlet Hastanesi’ne 7 adet ‘hasta transfer sandalyesi’ bağışladı. Hastanenin sandalye ihtiyacı olduğu bilgisi almalarının ardından harekete geçen Dernek Başkanı Mustafa Düzen, temin ettikleri sandalyeleri İskenderun Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Yolal ve İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kemal İnce’ye teslim etti.

Genel Sekreter Seçkin Yıldırımöz ve Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Değirmen’in de eşlik ettiği ziyarette Dernek Başkanı Düzen, STK’ların desteğinin önemine değinerek, “İskenderun Fenerbahçeliler Derneği olarak Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sayın Fatma Yolal’a teşekkür ediyorum, geçen hafta bize böyle bir sıkıntıları olduğunu belirtti. Biz de derhal harekete geçtik, bu sandalyeleri temin ettik, kendilerine teslim ediyoruz. Sivil toplum kuruluşları olarak biz her zaman devletimizin yanındayız. Devletimiz her şeye yetişemiyor, tabii ki her şeyi devletten beklememek lazım. Sivil toplum kuruluşları, dernekler, yardımcı olmaları lazım. Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Fenerbahçe’nin bir şubesi olarak burada sizlere, elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir nebze de olsa katkımız olduysa ne mutlu bize” dedi.

Yapılan yardımdan dolayı Dernek Başkanı Mustafa Düzen ve Yöneticilere teşekkür eden İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kemal İnce de, “Memleketimizde ekonomik durumu iyi olan kişilere de sıkıntılarımızdan bahsettik. Onlar da bize yardımcı olacaklarını ilettiler. Basit ama çok önemli bir ihtiyaç bu. Her şey için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.