İskenderun’dan Dörtyol’a ‘Yıldırım’ atama!

Dörtyol Jandarma Komando Tugay Komutanlığı’na atanan İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerle vedalaştı.

2021 yılında İskenderun’da göreve başlayan ve görev yaptığı süre boyunca şehirde huzur ve güvenliğin sağlanmasına sunduğu katkı, halk ile güvene dayalı kurduğu iletişim ve deprem sonrası olağanüstü katkılarıyla bilinen Binbaşı Yıldırım, özellikle jandarma mıntıkasındaki bölgelerde vatandaşlarla kurduğu iletişimle askere olan güveni üst seviyeye kadar çıkarmayı başardı.

Binbaşı Yusuf Yıldırım, İskenderun Basını’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, bölgemizin gerçek manada yönlendirici ve yol göstericisidir. Görev yaptığımız sürece sahada bulunan arkadaşlarımla oldukça iyi uyum içerisinde çalıştık. Bölgemizde gazetecilik yapan arkadaşlarımız tutumları bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Sizlerle birlikte görev yapmaktan dolayı oldukça mutluyum. İlçe Jandarma komutanlığına atanan  Jandarma Binbaşı Mustafa Açık arkadaşımız da mesleki tecrübesiyle İskenderun’a ciddi katkıları olacaktır” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar da bölgede resmi kurum ve kuruluşlarla bir arada görev yaptıklarını belirterek, “İskenderun İlçe Jandarma komutanlığında göreve başladığınız günden bu yana gerçekten sizlerden çok memnunuz. Halkımızın huzuru ve güveni için iletişimi ön planda tutarak ciddi gayret gösterdiniz. Sizin nezdinizde ilçe Jandarma komutanlığında görevli tüm komutanlarımızı ve askerlerimizi kutluyorum, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.