Hatayspor, yeni sezonda Levent Mıstıkoğlu’na emanet

2023-2024 futbol sezonunda son haftada Süper Ligde kalmayı başaran Atakaş Hatayspor’un gerçekleşen olağan kongresinde Levent Mıstıkoğlu başkanlığındaki yeni yönetim göreve geldi.

İki listenin seçime girdiği kongreye Hatayspor delegeleri ilgi gösterdi. Seçim öncesi divan heyeti belirlendi. Divan Başkanlığına Av. Sinan Akgöl, divan üyeliğine ise Nihat Mazmanoğlu, Sadullah Ergin, Erman Solağan ve Şekip Önal seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından mevcut kulüp Başkanı Nihat Tazearslan, görev aldıkları süre içerisinde yapılan faaliyetleri okudu.

Kulübün mali tablosuna bazı üyelerin itiraz etmesine rağmen oylamaya geçildi ve oy çokluğu ile Nihat Tazearslan başkanlığındaki yönetimin mali bilançosu ibra edildi.

Hatayspor’a Başkan adayı olan Levent Mıstıkoğlu seçim öncesi genel kurul üyelerine seslenerek, “Hatayspor hepimizin gözbebeği. Bugüne kadar sadece Antakya’nın takımı gibi bir intiba vardı. Biz bunu değiştireceğiz. Hatayspor tüm şehrin takımı olacak. Ayrıca herkese şeffaflık vadediyoruz. Hatayspor artık kapalı kapılar ardında yönetilmeyecek. Kıymetli taraftarımız ve güzide basınımız her şeyden haberdar olacak. El birliğiyle takımımızı en iyi yerlere getirmek için çalışacağız” dedi.

HATAYSPOR’UN YENİ YÖNETİM KURULU

1-LEVENT MISTIKOĞLU(BAŞKAN)

2-AHMET ATIÇ

3-ASAF ASFUROĞLU

4-ATAY YILDIZ

5-ENDER YARDIMCI

6-HÜSEYİN DOĞRU

7-İBRAHİM ALKAN

8-MALİK AKYÜREK

9-MEHMET BULANIK

10-MEHMET KILIÇLAR

11-MEHMET REŞAT AKPINAR

12-MUSTAFA BAŞTUĞ

13-OSMAN DÖNMEZ

14-OSMAN OĞUZ ÇOLAK

15-GAZİ OSMAN OVALI

16-SABİT KARADENİZ

17-SELAHATTİN ESKİOCAK

18-TAHİR SEDAT ZELLUH

19-TUĞBAY VOLKAN ÖZTÜRK

DENETLEME KURULU

1-BEKİR ÖZÇELİK

2-ÖMER YILMAZ

3-ABDULGANİ DOĞRUCA

DİSİPLİN KURULU

1-İLMİTTİN BOZ

2-NECDET BÖK

3-SADULLAH ERGİN