Masatlı Çifti’nin yoğun bayram mesaisi

Hatay Valisi Mustafa Masatlı eşi Esra Masatlı ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla hastane, huzurevi ve sevgi evlerini ziyaret etti. Sırasıyla Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Defne Devlet Hastanesi’ndeki hastalar, Huzurevi, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizdeki yaşlılar ve sevgi evlerinde kalan çocuklarla bayramlaşan Vali Masatlı, bayramını kutladığı hastalara moral ve destek verdi.

Hastanede tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak çiçek takdim eden Vali Masatlı, sağlık çalışanlarının da bayramını kutladı.

Masatlı Çifti, devletin koruması altındaki çocuklar ve Huzurevi, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nce Çocuk Evleri Sitesi’nde tertiplenen bayram kahvaltısında ulu çınarlar ile biraraya  gelerek onlara yalnız olmadıklarını hissettirdi.

Sevgi evlerinde kalan çocuklarla da bayramlaşan Masatlı Çifti, “Vatandaşlarımızın yüzlerinde bir tebessüm oluşturabildiğimiz oranda bayramı gerçek manada idrak ederiz. Sevgiyle sarıldığımız her çocuğumuzun, umut dolu yarınlara gülümseyen, geleceğimizin teminatı birer kahraman olduklarına inanıyoruz. Varlıklarıyla huzur ve bereket bulduğumuz, bizi biz yapan değerlerimizden olan yaşlılarımız da gençliğimizin rehberleri, hayatın anlamını keşfetmemizde ruhumuzu aydınlatan irfan kalelerimizdir” dedi.