Şehit ailelerine bayram ziyareti

Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sadettin Çakır, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Şehit Jan. Er Serdar Ölmez ve Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ercan Zengin’in ailesini ziyaret ederek, bayramlarını kutlayan Çakır, talep ve şikâyetleri dinledi.

Çakır, daha sonra Suriye’nin Azez şehrinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Halil Kurt’ un memleketi Dörtyol’da, şehadetinin beşinci senesinde düzenlenen mevlit programına katılarak, şehit yakınlarıyla buluştu.

Şehit yakınlarına HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün selamlarını ileten Çakır, “Belediyemizin sahip olduğu bütün imkânları minnettarlığımızı göstermek ve şehit yakınlarımızın, gazilerimizin ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla sonuna kadar kullanacağız” dedi.

Mesai kavramı gözetmeksizin şehit ailelerini ziyaret ederek bir nebze olsun acılarını paylaşmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Çakır, ziyaretlerinde şehit ailelerine Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı’nın yanı sıra çeşitli hediyeler takdim etti.