300 öğrencinin ‘Yükseliş’ hikayesinde mutlu son!

‘Eğitimin yükselen değeri’ ilkesiyle 2023-2024 eğitim- öğretim sezonuna başlayan İskenderun Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nün yılsonu mezuniyet töreninde 300 öğrenci aynı anda keplerini gururla havaya fırlattı.

İki bine yakın veli ve öğrencinin katılımıyla Hatay’ın en büyük koleji olan Yükseliş’te düzenlenen gecede mutluluk ve hüzün bir aradaydı.

Sunuculuğunu Lise Türkçe öğretmeni Sabri Gülmez’in üstlendiği mezuniyet balosunda Türkiye’nin Elmas Çocuğu Ersin Faikzade muhteşem sahne performansıyla, gecenin onur konuğu Ahmet Selçuk İlkan da şiir dinletisi ve söyleşisiyle ilham verici, muhteşem bir atmosfer yarattı.

Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, açılış konuşmasında öğrencileri hayata en iyi şekilde hazırladıklarını vurgularken, okulun kurucusu Nuri Üysen de eğitimin önemini vurgulayarak, öğrencilerine gelecek hedeflerine ulaşmaları adına önemli tavsiyelerde bulundu.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü öğrencileri Ezgi Horoz ve Lina Gözel’in piyano resitali ile renklenen tören, Yükseliş Andımız, flama devir teslim töreni ve kütük çakma merasimi ile devam etti.

Okula ve öğrencilere büyük emeği geçen İlkokul Müdüresi Janset Göztok Jiminli ve sınıf öğretmeni Secda Aldatmaz’a teşekkür plaketleri verilmesinin ardından, öğrenciler Onuncu Yıl Marşı eşliğinde kep atma ve ışık şovları, Ersin Faikzade ve  Ahmet Selçuk İlkan’ın muhteşem konserleriyle unutulmaz bir gece yaşadı.