KOSGEB İl Müdürü İGC’yi ziyaret etti

Hatay KOSGEB İl Müdürü Öztaş,  İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin 61 yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette esnafın finansal yüklerini hafifletmek ve ekonomik faaliyetlerini sürdürebilmeleri amacıyla sağladıkları kredi, hibe ve eğitim olanaklarını anlattı.

İGC’nin 61’nci yılını kutlayan Öztaş, ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu dönemde esnafın desteklenmesinin önemine dikkat çekerek, esnafa yönelik KOBİ destek paketi hakkında da gazetecileri bilgilendirdi.

Hatay’daki esnafların her zaman yanında olduklarını söyleyen İl Müdürü Öztaş, “Yeni KOBİ destek paketimizle birlikte, işlerini büyütmek isteyen girişimcilere de fırsatlar sunuyoruz. Özellikle pandemi ardından da depremin yaralarını sarma ve KOBİ’lerin toparlanma sürecinde esnafımızın yanında olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Ayrıca, KOSGEB’in sunduğu desteklerin sadece finansal yardımlarla sınırlı olmadığını belirten İl Müdürü, eğitim ve danışmanlık hizmetleriyle de esnafa yol gösterici olmayı amaçladıklarını vurguladı. Destek paketinden yararlanmak isteyen esnafların, KOSGEB’in resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekleri söyledi.

KOSGEB Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş, bu yeni destek paketinin Hatay’daki esnafın işlerini geliştirmesine ve bölge ekonomisine katkı sağlamasına büyük bir fayda sağlayacağını belirtti.

İGC başkanı Diyap Atar,  KOSGEB Hatay İl Müdürü Mustafa Öztaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.