Basın dostu teknik adam ‘Güven’ aşıladı!

Yozgatspor’u grubunda şampiyon yaparak 3. Lige taşıyan İskenderunlu Teknik Direktör Can Güven, liglerin sona ermesinin ardından geldiği memleketinde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

İGC Başkanı Diyap Atar ve basın mensupları ile sohbet ederek, sportif kariyerinde büyük desteğini gördüğü basın mensuplarına teşekkür eden Güven, İGC’nin de 61. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Yozgatspor’daki başarının arkasındaki temelin, bölgenin idarecilerinin büyük desteği ve kentin takımı sahiplenmesi olduğunu kaydeden başarılı hoca Can Güven, birlik ve beraberliğin getireceği en güzel şeyin başarı olduğunu ifade etti.

Futbolda altyapının önemine değinirken, İskenderun’daki potansiyelin de iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Güven, “Futbolcu yetiştirmek bir şehrin futboldaki başarısının temel anahtarıdır. İskenderun’da da bir an önce futbol altyapısı kurulup tesisleşme yoluna gidilmelidir” dedi.

Ziyaretten son derece mutlu olduğunu kaydeden İGC Başkanı Diyap Atar, İskenderun’un yetiştirmiş olduğu başarılı bir teknik adamı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, her zaman başarılarıyla ön plana çıkan, şampiyonlukların adamı Can Güven’e başarılarının devamını diledi.