ATSİAD-Life, konforlu yaşam alanı olacak

Akdeniz Tüccar, Sanayici ve İşinsanları Derneği(ATSİAD) üyeleri tarafından kurulan ATSİAD A.Ş.’nin ilk projesi ATSİAD-Life Sitesi, büyük ilgi gördü. Nardüzü Mahallesi’nde inşaatına başlanacak olan site, bölgenin prestijli yaşam alanı olarak düşünülmüş.

5250 metrekare arsa üzerine 4 blok-5 kat olarak planlanan sitede 3500 metrekare yeşil alan yer alacak. Yüzme havuzu, spor ve oyun salonlarının düşünüldüğü sitenin lansmanında çok özel fiyatlarla konut sahibi olma olanağı sunuldu.

İki blokta 2+1, diğer iki blokta da 3+1 konutlar satışa sunulurken, sitede 70 daire yapılacak. Sitenin müteahhitliğini, Türkiye çapında önemli projelere imza atan Ankara firması Özçırpıcı İnşaat üstlendi.

ATSİAD A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz, bölge insanımızın huzurla ve güvenle yaşayacakları bir projeye başlamanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “ATSİAD olarak insanlarımıza karşı olan sorumluuk projelerini hayata geçiriyoruz. Sitemizin inşaat kalitesi kesinlikle birinci sınıftır” bilgisini verdi.

Özçırpıcı İnşaat kimdir?

1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Adil Özçırpıcı tarafından kurulan şirket, 32 yıllık sürede önemli projelere imza atmış. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Adil Özçırpıcı’nın 2018 yılında vefatından sonra, yine İstanbul Teknik Üniversitesi’nden inşaat mühendisi olarak mezun olduktan sonra babasıyla birlikte şirkette görev yapan Serdar Özçırpıcı Yönetim Kurulu Başkanlık görevini sürdürüyor.

20 yıldan bu yana şirketlerinin bütün projelerinde çalışan ve başarılarıyla takdir edilen Özçırpıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özçırpıcı, bu projenin bölgenin önemli bir yaşam alanı olacağını belirterek, “Deprem sonrası bölgede bir prestij proje olarak çok uygun fiyat anlayışıyla yepyeni bir yaşam alanı oluşturacağız” dedi.