Emir Rober Murt’a madalya yağmuru!

İstanbul’da düzenlenen ve 47 ülkeden 4 bin sporcunun katıldığı Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası’nda ringe çıkan İskenderunlu Emir Rober Murt, zorlu rakiplerini geride bırakarak dünya ikincisi oldu. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupasında 2 gümüş, 2 bronz madalya alarak şampiyonaya damga vuran Murt, Uluslararası Akdeniz Şampiyonasında da, bir şampiyonluk, bir ikincilik bir de üçüncülük kupası alarak başarısını taçlandırdı.


Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan ve 15-19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de gerçekleşen Turkish Open WAKO Dünya Kupası’nın madalya töreninde 8 madalyayı boynuna asan Emir Rober Murt, Türk Bayrağı’nı dalgalandırarak hem ülkeye, hem İskenderunlulara, hem ailesine ve antrenörlerine büyük bir gurur yaşattı.


Katıldığı her şampiyonadan madalyalarla dönen Murt, tören sonrası sevincini MCU Spor Akademisi Eğitmeni ve Milli Takım Antrenörü Cuma Uğurlu ile paylaştı.
MCU Spor Akademisi Kick Boks Takımı sporcuları farklı sıkletlerde şampiyonayı 2 takım kupası, 6 Akdeniz oyunları şampiyonluğu, 7 dünya ikinciliği, 12 Akdeniz oyunları ikinciliği, 12 Dünya Kupası üçüncülüğü, 12 Akdeniz oyunları üçüncülüğü olmak üzere toplamda 49 madalya ile tamamladı.