ATSİAD – LIFE farkını hissedeceksiniz!

Akdeniz Tüccar, Sanayici ve İşinsanları Derneği(ATSİAD), ‘Birlikten doğan güç’ inancıyla, bölgeye önemli imzalar atma girişimini başlattı. Dernek üyelerinin ortaklığıyla kurulan ATSİAD Anonim Şirketi, deprem sonrası ortaya çıkan konut sıkıntısını gidermek için ilk adımı attı.

2018 yılında kurulan ATSİAD A.Ş. ilk prestij projesi olan ATSİAD-LİFE sitesinin lansmanını, üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi. Sahil Restaurant’ta düzenlenen lansmana, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün de katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan ATSİAD  Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez, kurulduğu günden bu yana bölge, ülke ve iş dünyasının menfaatleri doğrultusunda projeler üretmeye yönelik çalışmalar yapan ATSİAD’ın İskenderun’a değer katmak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağını ifade etti.

Şirketin kuruluşundan itibaren çok önemli projeler hazırladıklarını ancak, dünya, ülkemiz ve bölgemizde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle hayata geçiremediklerini anlatan Ceritbinmez, “ATSİAD -Life, bizim ilk ve prestij projemiz. Yoğun ilgi göreceğinden hiç şüphem yok. Güzel bir başlangıç, bizlere daha önemli projeler üretmek için heyecan verecek” dedi.

Dernek üyelerinin güçbirliği oluşturmasında büyük çaba gösteren ATSİAD A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz ise, 2018 yılında şirketin kuruluş çalışmalarına başladıklarını belirtti. ATSİAD AŞ’nin, bugün 34 üye ve güçlü bir sermaye ile yoluna devam ettiğine dikkat çeken Yılmaz, “Son yıllarda yaşadığımız, başta dünyayı etkileyen covid vakası ve geçtiğimiz yıl 11 ilimizde etkili olan deprem felaketi hepimizi çok etkiledi. Büyük bir heyecan ve şevkle kurduğumuz ATSİAD AŞ, bu olumsuzluklar nedeniyle projelerini hayata geçiremedi” bilgilerini verdi.

Başkan Yusuf Yılmaz, “Bugün lansmanını yaptığımız ATSİAD-LİFE projemiz, inanıyorum ki çok güzel bir başlangıç olacak. 4 Bloktan oluşan, 5 katlı toplamda 70 dairelik bu projemiz, bölgemizdeki ilk prestijli yatırımımız olacak. ATSİAD derneğimizin üyelerine ve ATSİAD A.Ş. hissedarlarına bize güvenip birlikte yol aldıkları için teşekkür ediyorum. Daha güzel ve büyük projelerde buluşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün de projenin Arsuz’a değer katacağına inandığını dile getirerek, “ATSİAD, bölgemizin gelişmesi için yapacağımız tüm projelerde desteğini hissettiğimiz önemli bir kurum. Her zaman güçbirliğine hazırız” sözleriyle alkış topladı.

Müteahhit Firma olan Özçırpıcı İnşaat şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özçırpıcı da, projenin detayları hakkında konuklara bilgi verdi ve ATSİAD ile bu önemli projeye imza atmaktan gurur duyduklarını söyledi.