Milli sporculardan ‘Gençlik Bayramı’ ziyareti!

İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Milli Sporcuları, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in ardından Belediye Başkanvekili Emin Dönmez’i ziyaret etti.

Karete Türkiye 2’ncisi Yağmur Fahlioğulları, Karate Analig Türkiye Şampiyonu Merve Fahlioğulları, Güreş U15 Türkiye Şampiyonu Asena Ekinci, Su Topu Milli Sporcusu Defne Keremoğlu, Muay Thai Milli Sporcusu Baran Köksal’ın hazır bulunduğu ziyaretlerde sporculara İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel ile müdürlüğün genç personeli Elif Uğur ve Mustafa Mert de eşlik etti.

Ferit Ali Gündel, çalışmaları ve bayram kutlama programı hakkında bilgiler verdiği Kaymakam Demiryürek ve Başkanvekili Emin Dönmez’e  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Milli Sporcularını tanıttı.

Milli sporcu olmanın büyük bir gurur olduğunu ifade eden İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “Milli sporcu olmak apayrı bir duygu. Bir kentin bence prestijini belirleyen unsurlardan bir tanesi yetiştirdiği başarılı sporcular, sanatçılar, bilim adamları, ilim insanlarıdır. Bu anlamda başarılı sporcuları yetiştiren kentlerin ayrı bir ehemmiyete ayrı bir öneme haiz olduğunu düşünüyorum. Sizlerin yaptığı işin de bu anlamda çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. İnşallah daha nice başarılar elde edersiniz. İskenderun’umuzun gururu olan Milli Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Vekili Emin Dönmez de milli sporcuları tebrik ederek, başarılar diledi.