Hataylı gençlerin ‘Ahbap’ı var!

Hatay Valiliği ile Ahbap Derneği arasında, gençlerin bireysel ve toplumsal olarak yeniden hayata tutunmasına yardımcı olmak için gençlik merkezi yapım protokolü imzalandı.

Protokole, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile 6 Şubat ve devamındaki depremlerden sonra ilin iyi olma haline destek sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten Ahbap Derneği kurucusu, ünlü sanatçı Haluk Levent imza attı.

Ünlü Sanatçı Haluk Levent’de deprem yaralarının sarılmasına verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden Hatay Valisi Mustafa Masatlı, “Hatay’ımıza hayırlı olsun. Protokolüne imza altığımız Gençlik Merkezi ile gençlerimizin gelişimine çok yönlü katkı sağlamamasının yanında, daha donanımlı bireyler olarak yetişmelerine de olanak sağlayacak”  dedi.

Haluk Levent de Hatay’da gençlerin sosyal, kültürel faaliyetler ile çok daha fazla ilgilenmesi ve aralarındaki dayanışmanın güçlenmesi için bir gençlik merkezi yapmayı düşündüklerini ve bugün bu düşünceyi yaşama geçirecek imzayı atmaktan da çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Levent, daha sonra Arsuz’da inşatı devam eden okulları incelerken, deprem bölgesinde Eylül ayında başlayacak eğitim-öğretim dönemine 21 okul daha yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.