CRT Metal, ‘KOBİ’den ‘Mezun’ oldu!

CRT Metal Sanayi A.Ş., KOSGEB tarafından KOBİ’lerin rekabet gücünü geliştirmek ve ülke genelinde girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak hedefiyle düzenlediği KOBİ ödül töreninde kürsüye çıkan 39 işletmeden biri oldu. CRT Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Edip Ceritbinmez, çeşitli dallarda ödüllerin verildiği törende KOBİ’den çıkışı ve sanayiye atılan adımı temsil eden Mezun Ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın elinden aldı.

İskenderun merkezli CRT Holding’in mimarları Atıf Ceritbinmez ile Edip Ceritbinmez’in temelini birlikte atarak bugünlere getirdikleri şirketlerden CRT Metal Sanayi A.Ş.’nin 4 ana kategoride başarı sağlayan 39 işletmeden biri olarak ödül almasından mutluluk duyduğunu söyleyen Edip Ceritbinmez, ödülün kazanılmasında emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Girişimcilik Destek Programı’nı yeniden kurguladıklarını belirterek, programla, Türkiye’nin stratejik hedefleriyle uyumlu sektörlerde katma değer ve nitelikli istihdam oluşturma potansiyeline sahip girişimlere 2 milyon liraya varan finansman imkânı sunacaklarını açıkladı.