Ali Babacan, Arsuz’u es geçmedi!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği İskenderun Arsuz, Hassa ve Kırıkhan’da partisinin belediye başkan adaylarına destek istedi.

Denizciler otoban turnikelerinde Deva Partisi Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, Hatay İl Başkanı İlker Eker, DEVA Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı Hatice Esra Doğan, Deva Partisi Arsuz Belediye Başkan adayı İlker Köybaşı, Deva Partisi Hassa Belediye Başkan Adayı Hasan Şimşek, Deva Partisi Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şirikçi, ilçe belediye başkan adayları ve yöneticileriyle partililer karşıladı.

İskenderun’da seçim otobüsüyle şehir turu atarak vatandaşları selamlayan Babacan, Arsuz’da vatandaşlarla buluştu. Arsuz yolunda kendisini bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Babacan’a vatandaşlar siyasi partilerin genel başkanlarının Arsuz’u hep ihmal ettiğini, uzun bir aradan sonra bir genel başkanı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Arsuz halkının yeni dönem için kendilerine güç verdiğini belirten Babacan da, yaşadığı şehre duyarlı Arsuzlular’a samimi yaklaşımlarından ve ilgilerinden ötürü teşekkür ederken, Arsuz halkından adayları İlker Köybaşı’ya 31 Mart’ta destek istedi.

Daha sonra Hassa ilçesinde partisinin seçim ofisini ziyaret eden Babacan, burada partililerle görüştü.

Babacan, son olarak Kırıkhan ilçesinde de seçim otobüsünden vatandaşları selamladı.