Nazmi Ceylan, yağmur altında depremzedelerle buluştu!

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İskenderun Diler Holding Konteyner Kent ziyaretinde yağmura rağmen büyük bir ilgiyle karşılandı. Etkili olan yağmura rağmen gösterilen ilgiye teşekkür eden Ceylan, İskenderun için İskenderunlular için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Her yağmur sonrası konteyner kentlerde yaşanan sorunları iyi bildiğini söyleyen Ceylan, “Çocuklarımızın oyun parkına ihtiyacı olduğunu, her yağmurda konteynerlerinizin içinin ve yolunuzun su dolduğunu biliyorum. Sorunlarımızın farkındayız. Biz geldiğimizde konteyner kentler için ayrı bir ekip kuracağız. İskenderun’a hak ettiği değeri vereceğiz. Beni bu yağmurda dinlediğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Meydan Mahallesi sakinleri ile buluşarak sıkıntı ve şikayetlerini dinleyen Ceylan, “10 sene önce İskenderun ve Büyükşehir Belediyesi’nde Meclis Üyeliği yaptım. Özellikle bu bölgeye ayrıca İmar için mücadele ettim. O zaman ki irade ne yazık ki bu mahallelerdeki vatandaşların haklarını teslim edemedi. Bu işler iyi niyetle yapılır, kimseyi mağdur etmeden yapılır. Kar amacı gütmeden yapılır. Sizlere tüm samimiyetimle söylüyorum benim işim bu ve sizin bu sıkıntılarınızı çözmek boynumun borcu olsun. Tüm iyi niyetimle Meydan mahallesinin imarıyla şahsi meselem olacak” açıklamasında bulundu.