Mehmet Duduoğlu, denizcilik sektörünün taleplerini dinledi!

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’nun seçim çalışmalarındaki durağı bu kez kentin denizcilik sektörünün nabzını tutan sektör temsilcileri oldu.

İMEAK DTO İskenderun Şubesi ziyaretinde, sektör temsilcileri ve iş dünyasıyla biraraya gelen Duduoğlu, Başkan Kemal Kutlu ve yönetim kurulunun “Deniz turizmini gündeminize alın! İskenderun’un öncelikli gündemi bu olmalı!” şeklinde talebine, akılcı projelerle şehrin turizmini şaha kaldırmaya hazır olduklarını ifade etti.

Sektör temsilcileri ayrıca, liman kenti İskenderun’da marina, liman ve buna bağlı yan sanayiyi destekleyecek projelerin yaşama geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

İMEAK DTO ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, İskenderun’un Büyük İskender’in şehri olduğu bilincini oluşturmaya gayret ettiklerini ve düzenledikleri etkinliklerle de bu algıyı olgunlaştırdıklarını ifade etti.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, kentin tarihi köklerinin derinliğinin bilincinde olduklarını belirterek “Kent için ortak çalışmaya hazırız. Projelerimiz son derece akılcı. Turizm-Sanayi- Ticaret başta olmak üzere ilçemizin ve bölgemizin ekonomisini el birliği ile yeniden şaha kaldırmalıyız! Bu kenti ne tek başına bir siyasi parti, ne tek başına bir sivil topum örgütü ne de tek başına bir meslek odası ayağa kaldırabilir. Cumhuriyeti nasıl kurup, Anadolu’yu ayağa kaldırdıysak, bizler de aynı ruh ve bilinçle şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız” dedi.