İzinsiz moloz dökümüne başkan engeli

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Yeni Mahalle(Boğaz) yolunda izinsiz moloz dökümü yapan firmaya müdahale ederek, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yetkilileri ağır bir şekilde uyardı.

Moloz döküm sahalarının hem yerinin doğru olmadığını, hem de döküm sahasında yapılan yanlış uygulamaların kabul edilemeyeceğini daha önce de dile getiren Başkan Eryılmaz, gerek Deniz Mahallesi’nde gerekse Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan moloz döküm sahalarının yanlış yerlerde olduğunun bir kez daha altını çizdi.

Samandağ halkının, moloz konusundaki haklı isyanına destek veren Başkan Refik Eryılmaz, halkı rahatsız eden hiç bir girişime izin vermeyeceklerini belirterek, ‘Yeni Mahalle(Liman) Boğaz yolunda izinsiz moloz dökümü yapan firmaya bir daha döküm yapılması halinde en ağır cezai işlemi uygulayacağımızı bildirdik. Firma yetkilileri, moloz dökümünü durdurarak bir daha dökmeyeceklerini ifade etti. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı bizim için her şeyin önünde gelir. Vatandaşlarımızı rahatsız eden hiç bir girişime izin vermeyeceğimizi tüm halkımızın bilmesini isteriz” ifadelerine yer verdi.