İskenderun’daki bayramlaşmada hüzün vardı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu ilçelerden İskenderun’da Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen protokol – halk bayramlaşması buruk geçti. Deprem sonrası İskenderun Kaymakamlığı avlusunda kutlanan ikinci bayramda da bayram sevinci yerini depremde verilen kayıplar nedeniyle hüzne bıraktı.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşmaya AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım ile kurum – kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.​​​​​​​​​​​​​​

Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalıştığımız şu günlerde kutladığımız bayram vesilesiyle bir kez daha kaybettiğimiz bütün insanlarımıza cenabı Hak’tan Rahmet diliyorum. Allah böylesi acıları milletimize bir daha yaşatmasın” dedi.