İskenderun’da ilk ders zili çaldı

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, uzun bir yaz tatilinin ardından 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk ders zilini törenle çaldı.

Emel Akçay İlkokulu’nda bahçesinde gerçekleştirilen İlköğretim Haftası Kutlama Programına Kaymakam Demiryürek ve Başkan Tosyalı’nın yanısıra İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Yusuf Yıldırım, şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sınıflara dağılan öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi. Kaymakam Demiryürek ve beraberindeki ilçe protokolü öğrencileri sınıflarında ziyaret ederken, Başkan Tosyalı öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Başkan Tosyalı, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için yeni eğitim-öğretim döneminin ilk ders zili çaldı. 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Rabbim tüm öğrencilerimize zihin açıklığı versin. Yeni eğitim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.