Başkan Bolat, jeste jest yaptı

Süper Lige yükselen İskenderun Engelliler Basketbol Takımı’nın şampiyonluğunu hediye ettiği İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, kendisine yapılan jeste jestle karşılık verdi. Başkan Bolat, Çarşamba günü İskenderunspor’un saat 15.00’te 52 Orduspor ile oynayacağı Play-Off yarı final ikinci maçının tüm gelirinin İskenderun Engelliler Basketbol Takımına prim olarak hediye edileceğini açıkladı.

52 Orduspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Yenihayat nezaretinde sürdüren turuncu – mavili ekibin Kulüp Başkanı Bolat engelliler kulübüne bağışlanacak primin yanısıra, şehit ailelerinin İskenderunspor maçını ücretsiz olarak izleyebileceğini ve şehit ailelerine İskenderunspor forması hediye edileceğini de duyurdu.

Destek Çağrısı

İskenderunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem de , tüm iş adamlarını maç bileti alarak hem İskenderunspor’a, hem de engelliler spor kulübüne destek olmaya davet etti. İskenderunsporlu taraftarların da kombine biletlerini iptal ederek, 52 Orduspor maçına bilet alarak Engelliler Basketbol Takımına destek olacakları yöneticilerin de bu karara dahil olacağı öğrenildi.

Bir cevap yazın