Muhteşem ses Arsuz’dan ‘Yüksel’di!

Güçlü sesi, yorumu ve hafızalarımıza yer etmiş şarkılarıyla Levent Yüksel EXPO Arsuz alanında binlerce hayranına unutulmaz bir bayram gecesi yaşattı.

Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla alanı dolduran binlerce Hataylı ile hem coşan, hem coşturan Yüksel EXPO’nun Hatay’a ve ülkemize hayırlı olması dileğinde bulundu.

Geçmişten günümüze ulaşan unutulmaz şarkılarını büyük bir coşkuyla seslendiren Levent Yüksel sergilediği sahne performansıyla büyük alkış topladı.

Konseri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş ile birlikte CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ve binlerce Hataylı birlikte izledi.

Ünlü Sanatçı Levent Yüksel’e çiçek takdim eden Başkan Lütfü Savaş, “Arsuz EXPO Alanımızda sahne alan Levent Yüksel bizlere bayram tadında muhteşem bir gece yaşattı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Alanı dolduran binlerce hemşehrimizle daha nice etkinlikte bir araya geleceğiz. EXPO Alanlarımız sanatın, tarihin, kültürün dolu dolu yaşandığı buluşma noktamız olmaya devam edecek” dedi.

Bir cevap yazın