Bakan Yardımcısı Hatay’ın turizmine el attı!

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere 13 medeniyete ev sahipliği yapan Hatay’a gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Vali Rahmi Doğan ziyaretinin ardından ilin  tarihi mekanlarını gezerek, incelemelerde bulundu.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Doğan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’u çeşitli inanç ve kültürlerin kesişme noktası, tarihi zenginliğe sahip eserleri ile adeta bir açık hava müzesi olan medeniyetler şehri Hatay’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, il genelinde restorasyonu devam eden tarihi yapılar hakkında bilgiler verdi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz ise verdiği bilgiler ve göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.

Valilik ziyaretinin ardından, Bakan Yardımcısı Yavuz, Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör ve Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek ile birlikte Hatay’da vakıf eserleri olan Habibi Neccar Camii ve tarihi Uzunçarşı içinde bulunan Ahmediye Camii’ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bir cevap yazın