İskenderun Polisi Ata’ya selam durdu

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve personeli, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü ve 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle  Atatürk Anıt Alanı’na çelenk sundu.

Pandemi tedbirleri kapsamında yapılan Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninde İskenderun Polisi’ni Kaymakam İskender Yönden ile Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yalnız bırakmadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in Ata’nın huzuruna çelenk sunmasının ardından, Kaymakam Yönden ile Başkan Tosyalı İskenderun’nun hzuur ve güvenliği için canla başla görev yapan Müdür Nevzat Güneş başta olmak üzere, polis teşkilatının bayramını kutladı.

Kaymakam Yönde, görevini fedakârca yapan, halkın güvenini ve takdirini kazananan İskenderun Polisi’nin üstlendiği zor göreve dikkat çekerken,  Başkan Tosyalı da kamu düzeninin, güvenlik ve asayişin sağlanmasının yanında sosyal destek çalışmalarıyla da adından söz ettiren İskenderun Polisi’nin Kovid-19 salgını ile mücadelede de gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalıştığını ifade etti.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de, pandemi tedbirleri kapsamında sınırlı tutulan törende kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam İskender Yönden ile Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek, giydikleri formanın onuru ve halktan aldıkları güçle huzurun ve güvenliğin teminatı olacaklarını ifade etti ve tüm polis teşkilatının bayramını kutladı.

Bir cevap yazın