Başkan Tosyalı, dümeni eliyle teslim etti!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın sosyal ve kültürel etkinlikler adına düzenlediği ücretsiz tekne turunun konukları bu kez Engelsiz Atölye kursiyerleri oldu. Özel bireylere tekne turu düzenleyerek muhteşem bir gün geçirmelerine imkan sunan Başkan Tosyalı, “Sevgi her engeli aşar” mesajı verdi.

Tekne turunda eğlenen biri görme engelli olmak üzere yaklaşık 35 özel birey Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederken, müzik yayınıyla birlikte mavi sualrın keyfini eğlenerek çıkardı.

Teknede tüm özel bireyler, öğretmen ve velilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Tosyalı, ‘Sevginin yenemeyeceği engel yoktur’ sözünden yola çıkarak, özel eğitime ihtiyacı olan bireylerle ilgili tüm sorumluluklarını yerine getirme gayretinde olduklarını söyledi.

Başkan Tosyalı, ayrıca engelli bireylerin istedikleri zaman tekne gezisi başta olmak üzere her türlü aktivite için hazır olduklarını söyledi.

Özel bireylerden biri kaptan köşkünde dümenin başına geçerken, Başkan Tosyalı da O’na eşlik edince keyifli bir diyalog yaşandı.

Bir cevap yazın