Parklar çocuklar için hazırlanıyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Fatih Tosyalı’nın talimatı ile bir süredir sokağa çıkmaları kısıtlanan 20 yaş altı gençler ve çocuklar için hafta içi verilecek 4 saatlik izin dolayısıyla şehirdeki tüm parklarda dezenfekte çalışmaları başlattı.

Normalleşme süreci ile birlikte 14 yaş ve altı çocukların 13 Mayıs Çarşamba günü; 15-20 yaş arasındaki gençlerin ise 15 Mayıs Cuma günü 11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıkmalarına izin verileceğini anımsatan Başkan Tosyalı, çocukların ve gençlerin temiz ve güvenli parklarda ve yeşil alanlarda vakit geçirmeleri için çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini söyledi.

Büyüklerin ardından parklar ile içerisinde bulunan oyun gruplarının korona virüs salgınına karşı detaylı bir şekilde ilaçlayarak dezenfekte edildiğini söyleyen Tosyalı, “Salgın nedeniyle uzun süredir sokağa çıkmaları kısıtlanan gençlerimiz ve çocuklarımız hafta içi belirlenen gün ve saatlerde dışarı çıkacaklar. Çocuklarımızı ve gençlerimizi korona virüse karşı korumak amacıyla ekiplerimiz şimdiden parklarda çalışmalara başladı. Şehirdeki tüm parklar, ekiplerimiz tarafından büyük bir titizlikle dezenfekte ediliyor” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın