Arsuz Kaymakamı, Engelliler Haftası’nda da farkındalık yarattı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, pandemi süreci nedeniyle etkinlikler düzenlenemediğinden, 10 -16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle ilçenin tek görme engelli öğretmeni Bircan Çarpan’ı Akçalı Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

Kaymakam Musa Sarı’ya bu anlamlı ziyaretinde sosyal mesafe kurallarına uymak şartıyla Engelsiz Arsuz Derneği Başkanı Serhat Gökpınar ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ev sahibi Bircan Çarpan, Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı bütün engelli arkadaşları adına teşekkürlerini sunarken, ziyaretiyle farkındalık oluşturan Kaymakam Sarı’ya Arsuz‘da engellilerin problemlerini içeren bir dosya sundu.

Kaymakam Musa Sarı da her zaman olduğu gibi engelli kardeşlerinin yanlarında olmaya devam edeceklerini, bunun kendilerinin bir görevi olduğunu ifade ederek, “Bu vesile ile tüm engelli kardeşlerimizin haftasını tebrik ediyor, kendilerine aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzur içerisinde bir ömür diliyorum” derken, herkesin bir engelli adayı olduğunu hatırlattı

Bir cevap yazın