Karaağaç’ta bayram havası estirdi

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde olan çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşatmak için yollara düşen CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun’un ardından bugün Arsuz’da şehir turu attı. TBMM’nin açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Arsuz’a bağlı Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde bayram için özel süslenen traktör, zabıta ve polis ekiplerinin korteji ve siren sesleriyle birlikte sokak sokak gezip farklı bir hava ve heyecan estirerek bayram coşkusunu vatandaşın ayağına götüren Şahin, traktörden yankılanan 23 Nisan temalı müzikler ve ‘Çav Bella’ şarkısındaki ‘Güneş doğacak açacak çiçek… Gelip geçenler diyecek merhaba… Merhaba ey güzel çiçek’ dizeleriyle güzel günlerin yakında geleceği mesajını verdi.

Şaşkın bakışlarla evlerinin balkonlarına çıkan vatandaşlar, Milletvekili Suzan Şahin’i ve üzerinde 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun yazan traktörü görünce alkışlarla destek verdi. Bazı vatandaşlar yola çıkarak telefonlarıyla bu anları ölümsüzleştirirken, polis konvoyunu da selamlamayı unutmadı.

Koronavirüs tedbirlerine de dikkat ederek gerçekleşen bayram kortejinde, halkı maske takarak selamlayan Şahin, “Ebedi liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan çocuklarımız ve ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı, gerekli izinler dahilinde süslediğimiz bayram aracımızdan söylediğimiz şiirler ve marşlarla İskenderun’un ardından Arsuz sokaklarında coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz. Bayrak ve alkışlarıyla bizlere katılan hemşerilerimize teşekkür ederim.  Aydınlığımız özgürlüğümüz, ışığımız, geleceğimiz bütün çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum” dedi.

Bir cevap yazın