Gözlerindeki ışık, 23 Nisan aydınlığı!

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Covid-19 tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının iptal edilmesi ve sokağa çıkma yasağı dolayısıyla doğum günü 23 Nisan’a denk gelen çocuklara doğum günü sürprizi yaptı. Aralarında Çetillik Mahallesi’ndeki 2. Sınıf öğrencisi Ali Haydar ile şehit çocukları için düzenlenen doğum günü kutlamasına Kaymakam Yönden’in yanısıra Okul Müdürü Mustafa Pehlivan da katıldı. Sosyal mesafe kurallarına uyarak düzenlenen doğum günü ziyaretinde Kaymakam Sarı, ayrıca çocukları çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin virüs salgını nedeniyle gerekli önlemler alınarak asgari seviyede düzenlendiğini belirterek, bu yıl sokağa çıkamayan çocuklar adına da temsili ziyaretler yaptıklarını ifade etti.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı çocukların doğum gününün yanısıra, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak, “Gözlerindeki pırıltıda ülkemizin aydınlık geleceğini gördüğümüz çocuklarımız, küçücük bedenlerinde atan kocaman yürekleriyle bizleri geleceğe taşıyacaklardır. 23 Nisan 1920 ruhu, temsil ettiği bütün değerler ve ifade ettiği anlamlar ile çocuklarımızın sahipliğinde ve şahitliğinde çok değerli bir miras olarak nesilden nesile aktarılacaktır. Bu vesile ile başta ilçemiz çocukları olmak üzere tüm çocuklarımızın ve halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, TBMM’nin açılışının 100. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran yad ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın