‘Yasağın acısını çıkarmayın!’

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüs salgınını azaltmaya yönelik yayımladığı genelge kapsamında 48 saatlik sokağa çıkma yasağına uyan vatandaşlara teşekkür ederek, zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması için çağrıda bulundu.

Sokağa Çıkma Yasağı’nın sona ermesinin ardından yasağın acısını çıkarma yada kutlama yaparcasına gelişigüzel sokağa çıkılmaması ve sosyal izalasyon esasının titizlik ve kararlılık ile devam ettirilmesini önemle rica eden Kaymakam Yönden, ‘Evde kal, güvende kal’ diyerek bu süreçte evde kalınmasının öneminin altını çizdi.

Kaymakam Yönden’in önemli açıklaması şöyle: “Değerli Hemşehrilerimiz; Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda İçişleri Bakanlığımızın takdir ve tensipleriyle Hatay İlimizinde dahil olduğu (30) Büyükşehir de uygulanan”48Saat Süreli Sokağa Çıkma Yasağı” bugün saat 24.00 itibariyle sona erecektir.

10 Nisan 2020 Cuma günü saat: 24.00’dan, 12 Nisan 2020 Pazar günü saat: 24.00’a kadar “48 Saat Süreli Sokağa Çıkma Yasağı” uygulaması kapsamında gösterdiği hassasiyet ve duyarlılık ile kendine yakışanı yapan kıymetli İskenderun halkımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.

Lakin, bu zaman zarfında evde kalmanın önem ve önceliğine bir kez daha dikkat çekerken, “48 Saat Sokağa Çıkma Yasağı” nın sona ermesinin ardından yasağın acısını çıkarma yada kutlama yaparcasına gelişigüzel sokağa çıkılmaması ve sosyal izalasyon esasının titizlik ve kararlılık ile devam ettirilmesini önemle rica ediyoruz.

Devletimiz, her şartta ve her koşulda sizler için sahada iken, sizlerde sevdikleriniz ve bizler için evinizde kalınız. Lütfen, zorunlu hallerin dışında evinizden ayrılmayınız.

Kalın sağlıcakla…”

Bir cevap yazın