Lider, telekonferanslı antrenmanla ‘Süper’ takipte

Korona virüsü sebebiyle liglere ara verilmesinin ardından, TFF 1. Lig lideri Hatayspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, sporcularıyla birlikte futbolu çok özlediklerini ve bir an önce sahalara dönmek istediklerini söyledi.  

Takımın tamamının izole halinde, evlerinde olduğunu ve her gün telekonferans yöntemiyle görüştüklerini anlatan deneyimli hoca, haftanın 3 günü de yine telekonferansla sporcularıyla birlikte idman yaptıklarını ifade etti.

Liglerin haziranda başlaması halinde, mayıs ayının başında antrenmanlara başlamayı planladıklarını anlatan Antrenör Altıparmak, “İnşallah kalan maçlarımızı da kazanıp Süper Lige çıkacağız. Süper Lig’de de Hatayspor’un başında olacağım. Yönetimle öyle anlaştık. Kalan 6 haftalık bir periyodumuz var. Oyuncularımızla antrenman programı yapıyoruz. Evlerinde bireysel çalışıyorlar. Haftanın üç günü de telekonferansla birlikte antrenmanlar yapıyoruz. Kısacası oyuncularımızı bu işten kopartmamaya çalışıyoruz.  Oyuncularımın hepsi de futbolu çok özlemişler ve liglerin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorlar. Tabi bu süreç çok kolay bir süreç değil. Şu anda ne olacağını açıkçası bizde bilmiyoruz. Ama umudumuz futbolun oynanması yolunda.  Psikolojik olarak hazırlanmak da çok önemli. Ligin bitmesine 6 haftalık bir periyod var. Bu periyoda tabi biz diğer takımlara göre daha avantajlı durumdayız. Önde olan bir takımız” diye konuştu.

https://twitter.com/i/status/1248594306971193347

Bir cevap yazın