CHP Hatay, parti liderine gitti!

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, İl Yönetim Kurulu ve kurultay delegeleri ile birlikte ilk ziyaretini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirdi.

CHP Hatay Heyeti’nin Ankara temaslarında, CHP Hatay milletvekillerinin olmaması dikkat çekti. CHP Lideri’nin yanısıra, Genel Merkez yöneticileriyle de görüşen Hatay Heyeti, Kılıçdaroğlu’na Suriye ve İdlip’te yaşanan olayların bölgemizdeki etkilerini anlatan raporu takdim etti.  

Ülke ve Hatay gündeminin konuşulduğu ziyaretin ardından CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, şu değerlendirmeyi yaptı; “Genel Başkanımızın hem Suriye olayları konusundaki, hem de ülkenin içinde bulunduğu siyasal, sosyal ve ekonomik sorunlar karşısında göstermiş oldukları doğru, cesur ve kararlı duruşlarını hayranlıkla karşıladığımızı ve bu mücadelede hedefimize ulaşana dek yanlarında olduğumuzu özellikle belirttik. Kendilerinin bu cesur ve kararlı mücadelesi tüm örgütümüze moral ve motivasyon aşıladı. Bu açıdan da kabulünün çok değerli olduğunu bilmelerini istedik. Bu yoğun gündemde ve sıkışık programı içerisinde bizlere geniş bir zaman ayıran ve çok önemli mesajlar veren çok değerli liderimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Kendileri bu yolda asla yalnız kalmayacaktır. Hep beraber omuz omuza ve el ele mücadeleyi büyüteceğiz.”

Bir cevap yazın