53 yıllık özlem bu yıl ‘Süper’ bitecek!

Şampiyonluk yarışında en yakın takipçisi Erzurumspor ile sahasında berabere kalan Hatayspor, yarın deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Altayspor’a konuk olacak. 10 Mart Salı günü Saat: 16.30’da İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda önemli bir maça çıkacak olan bordo-beyazlı ekip, maçın hazırlıklarını bugün İzmir’de gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Erzurumspor maçının değerlendirmesini yaparken, Altay maçında da ‘Alnımızın teriyle sahada üç puan almak için elimizden geleni yapacağız’ diyerek, hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu söyledi.

Erzurum maçının büyük bir bölümünü çok üstün oynadıklarını, özellikle ilk yarıda maçı koparacak  iki önemli pozisyon yakaladıklarını söyleyen Altıparmak, “İsteğimiz, arzumuz, özellikle maçın ilk dakikalarındaki oyunumuz maçı kazanmamız için yeterliydi. Çünkü rakip sadece kontra atakla gol bulmaya çalışan bir kıvama gelmişti. İkinci yarının başında, ilk 15 dakikalık bölümde rakibin topa hakimiyeti vardı. İyi oynadılar. Sonrasında özellikle oyuncu değişiklikleriyle yavaş yavaş kontrolü ele aldık. Kazanmayı tabii ki çok istedik. Belki Mesut’un vurduğu şut gol olsa şu an bambaşka şeyler konuşuyorduk. Aradaki puan farkı korunmuş oldu. Lider takım gibi oynayan, sonuna kadar maçı isteyen tüm takımı kutluyorum. Harika bir futbol ortamı hazırlayan tüm taraftarımıza da sonsuz teşekkürler. Maçın başından sonuna kadar muhteşem destek oldular. Biz şunu gördük; bütün Hatay şehri kenetlenmiş, bu yolun sonunda şampiyon olup inşallah daha da büyük bir aile olduğumuzu herkese göstereceğiz. Bu sene 53 yıllık hasreti sona erdireceğiz. Kalan maçlarımızda alnımızın teriyle sahada üç puan almak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bir cevap yazın