Doğan Gazinosu, yeni yüzüyle hizmette

Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu ile İskenderun Belediyesi arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında işletilecek olan İskenderun 1 No’lu Sosyal Tesis hizmete açıldı. Yenilenen yüzüyle İskenderun sahilinin muhteşem güzelliğini yansıtan tesis, açıldığı andan itibaren çekim merkezi oldu.

Vatandaşların zaman geçirmek için tercih ettiği sosyal tesisi ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yenileme, bakım, onarım, düzenleme çalışmalarının ardından tesisi inceledi.

Doğan Gazinosu olarak bilenen sosyal tesisin komple bir bakımdan geçtiğini söyleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Fırın bölümünden mutfak bölümüne kapalı alanlarından açık alanlarına, tavandan tabana elektrik, aydınlatma ve su tesisatlarına ve artan ürün çeşitlerine kadar yeni bir konsept, yeni bir hizmet anlayışı ile hemşerilerimize hizmet verecek olan tesisimiz hayırlı – uğurlu olsun. Kıymetli hemşerilerimize daha güzel, daha kaliteli hizmet verebilmek adına kurumlarla işbirliği yaparak, İskenderun’a değer katacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın