Kaymakam Yönden, eğitim turu yaptı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, okulların eksiklerini yerinde inceleyip, idarecilerden bilgiler aldığı ziyaretlerini sürdürüyor.

 Bu kapsamda Paşa Karaca İmam Hatip Lisesi, Yener Kişisel Gelişim Merkezi ve Şehit Aybüke Öğretmen Anaokulu’nu İlçe MEB Müdürü Kemal Köseoğlu ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Yönden, okulların fiziki yapısı, güvenlik, temizlik ve hijyen başta olmak üzere ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servislerinin işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında okul idarecileri ile istişarelerde bulundu.

Öğretmen-öğrenci ve veli arasındaki iletişime de dikkat eden Kaymakam Yönden, öğrencilerle biraraya gelerek onlarla sohbet etti.

Şehit Aybüke Öğretmen Anaokulu’ndaki minik öğrencilerle de bir araya gelen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, minik öğrencilerle de sohbet ederek, keyifli vakit geçirdi ve onlarla kendi elleriyle yapmış oldukları boyama resimlerini izledi.

Özel Yener Kişisel Gelişim Kursunu’na Eşi Dr. Ayşenur Yönden’in de eşlik ettiği Kaymakam Yönden,Yener Kişisel Gelişim Kursu Sahibi ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener ve eşi Ebru Yener’le okul hakkında bilgiler aldı.

“Nezaket Ziyareti”

Eğitim turunu, kendi makamında konuk ettiği Özel İskenderun Turkuaz Özel Eğitim Merkezi’nin özel öğrencilerini konuk ederek noktalayan Kaymakam Yönden, okul Müdürü Mustafa Kaya, öğrenciler ve Bitişik Mahallesi Muhtarı Ali Kılınç ile bir süre sohbet ederek, öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Ziyarette, öğrenciler kendi elleriyle hazırladıkları Türk Bayrağı tablosunu Kaymakam Yönden’e armağan etti.

Bir cevap yazın