İskenderun’da bir ilk…

İskenderun Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında İskenderunlu ailelere hizmet vermesi için Aile Danışma Merkezi’ni törenle açtı.

Aile bireyleri ve yeni aile kuracak çiftlerin sosyal ve psikolojik destek taleplerini yerine getirmek, onlara yardımcı olmak amacıyla İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezi, İskenderun Plaza Tayfur Sökmen Bulvarı No:19 Kat:2 D:5 adresinde kapılarını açan Aile Danışma Merkezi’nin açılış törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Baro Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı, AK Parti İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Bedriye Aslan ve MHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ile çok sayıda davetli katıldı.

İskenderun Belediyesi, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Hatay Barosu’nun katkıları ile açılan merkezin hayırlı – uğurlu olmasını dileyen İskenderun Kaymakamı İskender Yönder, “Aile toplumun özüdür” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, ailenin ve aile bireylerinin refah, mutluluk ve bütünlüğünü güçlendirmek amacıyla hizmete açtıkları Aile Danışma Merkezi’nin hayırlı olmasını dileyerek, Psikolog, Kadın Hakları ve Çocuk Hakları avukatının da görev yapacağı merkezin bireylere ya da gruplara yönelik koruyucu, önleyici, eğitici, geliştirici ve rehabilite edici danışmanlık hizmeti vereceğini söyledi.

Tosyalı, Aile Danışma Merkezime başvuran tüm hemşerilere bayram ve resmi tatiller hariç, mesai gün ve saatleri içinde ücretsiz olarak hizmet verileceğini ifade etti.

Yapılan konuşmalar ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, davetliler Aile Danışma Merkezi’ni gezdi.

Bir cevap yazın