Süper Hatayspor!

Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Hatayspor, Başkent temsilcisi Keçiörengücü’nü uzatmalarda attığı golle 1-0 mağlup etti. TFF 1’nci ligde çıktığı son 6 maçından sadece bir beraberlik alan Hatayspor’un tek golünü 90+4. dakikada Jeremy Bokila attı.

Keçiören Aktepe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş’ın yanısıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, İsmet Tokdemir ve Lütfü Kaşıkçı da izledi.

Maça etkili başlayan Hatayspor, üst üste geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. İkinci yarıya daha da etkisini sürdüren bordo beyazlılar,  aradığı golü bir türlü bulamadı.

Maçın beraberlikle bitmesi beklenirken, uzatma dakikalarında Jeremy Bokila’nın kaydetti golle galibiyete ulaşan Hatayspor, liderliğini sürdürürken Keçiörengücü’nün sahasındaki 33 maçlık yenilmezlik serisine de son verdi.

Bu sonucun ardından Hatayspor 33 puanla liderliğini sürdürürken, Keçiörengücü haftayı 22 puanla kapattı.

Bir cevap yazın