İskenderunspor’a başarıya ‘Kurt’ gibi aç hoca!

5 Temmuz İskenderunspor’un Alt Yapıdan Sorumlu Teknik Direktörlük görevine, futbol hayatını genç yaşta bırakarak teknik direktörlüğe geçiş yapan Murat Kurt getirildi.

İskenderunspor, İskenderun Demirçelikspor, Hatayspor, Sakaryaspor, Vanspor, Darıca Gençlerbirliği Spor, Payasspor ile Kırıkhanspor’da profesyonel olarak futbol oynayan ve oynadığı takımlarda 5 şampiyonluk yaşayan Murat Kurt, ilk olarak Alt yapı hocaları Murat Bodur ve Süleyman Paltacı ile birlikte 5 Temmuz İskenderun Spor’un BAL takımının Karayılan Spor tesislerindeki antrenmanını izledi.

5 Temmuz İskenderunspor’un alt yapıdan sorumlu Teknik Direktörlüğüne getirilen Murat Kurt, “Beni bu göreve laik gören İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’ya ve başkan yardımcılarına, Destek Hizmetleri Müdürümüz Ergün Saydam’a, Kulüp As Başkanımız Bünyamin Saraçoğlu’na ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Murat Bodur ve Süleyman Paltacı hocalarımız ile birlikte genç futbolcularımızı BAL takımımıza hazırlamak için yoğun çaba harcayacağız. Amacımız; geçmişte futbolcu fabrikası olarak anılan Iskenderunspor’u tekrar hakkettiği yere taşımak ve hem İskenderunspor’a hem de Türk futboluna ahlaklı karakterli iyi futbolcular yetişmesini sağlamak olacak. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Bir cevap yazın