Haluk Levent’in ahbapları İskenderun’a el uzattı

Ünlü sanatçı Haluk Levent’in öncülüğünde Türkiye’nin dört bir yanında insanların yardımına koşan gönüllü iyilik hareketinin Hatay Ahbap üyeleri İskenderun’lu Onur Çuğun’a yardım eli uzattı.

27 yıldır yaşadığı diyabet rahatsızlığı nedeniyle hem gözlerini hem de böbreklerini kaybeden Onur Çuğun’un artık hastane masraflarını karşılayamadıkları şeklinde yardım çağrısı üzerine, Haluk Levent’in ‘Onur’u ziyaret edelim canlarım” şeklindeki mesajıyla harekete geçen Hatay Ahbabın gönüllü ekibi, ilk olarak medikal ürün teminindeki sıkıntıyı çözmek için adım attı.

 

Hatay Ahbap gönüllüleri, Onur Çuğun’a gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından sosyal medya hesaplarında “Başkanım siz görev verir vermez İskenderun’a kardeşimizin yanına geldik. Tedavinin devamında önce başka bir hastaneye sevki gerek bununla birlikte Onur bizden ihtiyacı olan medical ürünlerin teminini talep etti. Çalışmalara başladık” mesajıyla Haluk Levent’in gönderdiği mesaja, bilgilendirme mesajıyla karşılık verdi.

Hatay Ahbap Ekibi ayrıca, Haluk Levent’in ‘Haydi hasta yatağını alalım” mesajıyla yola çıkarak, Defne ilçesinde yüzde 99 engelli, solunum yetmezliği ve ALS hastası Nazif Kuş’a bir öğretmenin desteğiyle temin edilen hasta yatağını ulaştırarak, bir başka görevi de başarıyla tamamladı.

 

 

 

Bir cevap yazın