Türkiye’nin yıldızlarının düğünü böyle olur

İskenderun Devlet Hastanesi eski Başhekimi Doktor Latif Özbek ve İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Nilhan Özbek’in yakışıklı oğulları Mesut Özbek, Merkez Bankası Meclis Üyesi Fatih Güldamlasıoğlu ve Sibel Güldamlasıoğlu’nun güzel kızları Seren Güldamlasıoğlu ile dünyaevine girdi.

Başarılarıyla dikkat çeken ve Türkiye’nin genç yıldızları arasında yer alan damat Mesut Özbek Siemens Yüksek Hızlı Tren Proje Müdürlüğü görevini yürütürken, gelin Seren Özbek de Savunma Teknolojileri Mühendisliği’nde Yapay Zeka Uzman Mühendisi olarak çalışıyor. Genç çiftin dostları ve çalışma arkadaşları düğün boyunca pistten hiç inmedi ve bir mutluluk rüzgarı esti.

Rixos Grand Ankara Oteli’nde yapılan düğün törenine İskenderun, Ankara ve değişik illerden gelen seçkin davetliler katıldı. Tam bir mutluluk rüzgarının estiği düğün boyunca pisti boş bırakmayan genç çifte tüm davetliler eşlik etti. İskenderun’un güzel insanları Nilhan-Latif Özbek çiftini bu mutlu günlerinde Hatay’dan gelen dostları da yalnız bırakmadı.

Seren – Mesut Özbek çiftinin nikah töreninden sonra başlayan düğünde her şey mükemmeldi. Genç çiftin nikah şahitliğini Milli Eğitim eski Bakanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Türk – Japon Kalp Vakfı Başkanı Prof. Dr. İrfan Sabah ve Merkez Bankası Meclis Üyesi ve Para Politikaları Kurulu Üyesi yaptı. ‘Evlilik Cüzdanı’nı gelin Seren Özbek’e teslim eden Mehmet Sağlam, “Bu mutluluk cüzdanını en iyi gelin hanım saklar” derken, tüm davetliler alkışlarla mutluluğa ortak oldu.

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın